Dränering i Lund

Dränering i Lund, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Lund. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Lund. Du kanske bor i Lund och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Lund. För att få det bästa priset för dränering i Lund ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Lund

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Lund som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Formobad AB
Annedalsv. 8
227 64 Lund


Paulssons Fastighets
Kyrkog. 13
222 22 LUND


Markentreprenad
Råbyv. 33
224 57 LUND


Bygg & Mark i Lund
Blomsterv. 14
225 93 Lund


Gilleskrokens Bygg & Städ AB
Gilleskroken 20
226 47 Lund

Pris för dränering i Lund

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Lund kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Lund rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Lund

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Lund. Nedan följer några fakta om den staden Lund där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Area: 2 575,03 hektar
Befolkning: 82800, år 2010

Här kan du läsa mer om området Lund om du vill veta mer om Lund än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Lund, fanns det 5 olika dräneringsföretag att välja mellan i Lund. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Lund som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Skåne.

Husgrunder i Lund

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Lund. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Lund från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Lund.