Dränering i Skivarp

Dränering i Skivarp, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Skivarp. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Skivarp. Du kanske bor i Skivarp och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Skivarp. För att få det bästa priset för dränering i Skivarp ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Skivarp

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Skivarp som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Hortevall - Gräv & Materialhantering
Dybäck 4177
274 54 Skivarp


Ölövs gräv & allservice AB
Almaröd 1167
274 54 Skivarp


Olsson, Lars
Nöbbelöv 151
274 53 SKIVARP

Pris för dränering i Skivarp

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Skivarp kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Skivarp rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Skivarp

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Skivarp. Nedan följer några fakta om den staden Skivarp där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Area: 125,92 hektar
Befolkning: 1257, år 2010

Här kan du läsa mer om området Skivarp om du vill veta mer om Skivarp än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Skivarp, fanns det 3 olika dräneringsföretag att välja mellan i Skivarp. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Skivarp som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Skåne.

Husgrunder i Skivarp

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Skivarp. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Skivarp från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Skivarp.