Dränering i Mariefred

Dränering i Mariefred, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Mariefred. Det finns 10 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Mariefred. Du kanske bor i Mariefred och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Mariefred. För att få det bästa priset för dränering i Mariefred ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Mariefred

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Mariefred som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Granskogens Gräv AB
GRANSKOGENS GÅRD
647 91 Mariefred


Jonbark, AB
Lingonv. 10
647 93 Mariefred


Björkliden Gräv & Transport, AB
Kumla Björkliden
647 91 Mariefred


Ekfalk Mark Entreprenad Jakt, AB
Alphyddan
647 91 Mariefred


Richtoff markentreprenad AB
Jakob Ulfssons v. 26 B
647 32 MARIEFRED


Jonsson Entreprenad AB, Anders
Åbykvarn
647 91 Mariefred


Sjöö, Roger Daniel
Fasanv. 1
647 93 Mariefred


Jonsson Gräv AB, Gunnar
Norrv. 3
647 31 Mariefred


Sundby Entreprenad AB
Herresta Säteri
647 91 Mariefred


Hedlanda Mark och Bygg AB
Hedlanda gård
647 92 MARIEFRED

Pris för dränering i Mariefred

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Mariefred kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Mariefred rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Mariefred

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Mariefred. Nedan följer några fakta om den staden Mariefred där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Mariefred är en tätort i Strängnäs kommun, belägen vid Mälaren cirka 65 km väster om Stockholm. Själva namnet Mariefred kan tillskrivas ett kloster som kartusianermunkar började uppföra 1493, och låg där nuvarande kyrkan ligger.

Area: 250,52 hektar
Befolkning: 3726, år 2010

Här kan du läsa mer om området Mariefred om du vill veta mer om Mariefred än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Mariefred, fanns det 10 olika dräneringsföretag att välja mellan i Mariefred. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Mariefred som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Södermanland.

Husgrunder i Mariefred

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Mariefred. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Mariefred från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Mariefred.