Dränering i Sparreholm

Dränering i Sparreholm, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Sparreholm. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Sparreholm. Du kanske bor i Sparreholm och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Sparreholm. För att få det bästa priset för dränering i Sparreholm ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Sparreholm

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Sparreholm som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Stavhälla Gård
Årdala Stavhälla 1
649 91 Sparreholm


Bogårdsnäs AB
Bogården Bogårdsnäs
649 91 Sparreholm


Dolkarnas Entreprenad AB
Gråsta Kroksätter
649 91 Sparreholm


Korpstugans Entreprenad
Gnesund Korpstugan 4
649 91 Sparreholm


Norlat AB
Hagen Stavängsv. 64
649 91 Sparreholm

Pris för dränering i Sparreholm

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Sparreholm kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Sparreholm rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Sparreholm

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Sparreholm. Nedan följer några fakta om den staden Sparreholm där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Sparreholm är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Strax norr om tätorten ligger Sparreholms slott. Orten har vuxit upp runt järnvägsstationen vid västra stambanan som öppnades 1862.

Area: 115,91 hektar
Befolkning: 741, år 2010

Här kan du läsa mer om området Sparreholm om du vill veta mer om Sparreholm än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Sparreholm, fanns det 5 olika dräneringsföretag att välja mellan i Sparreholm. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Sparreholm som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Södermanland.

Husgrunder i Sparreholm

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Sparreholm. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Sparreholm från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Sparreholm.