Dränering i Älta

Dränering i Älta, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Älta. Det finns 9 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Älta. Du kanske bor i Älta och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Älta. För att få det bästa priset för dränering i Älta ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Älta

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Älta som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Stortomas Transport & Mark
Pilv. 4
138 34 ÄLTA


Jugge Larsson AB
Örkroken 5
138 40 älta


J H:s Trädgårdsservice AB
Ältav. 107
138 37 älta


Bygg & Miljö Stockholm AB
Örkroken 1
138 40 älta


Sequr Mark och Anläggning AB
Örkroken 2
138 40 älta


J Erikssons Schakt AB
Tenntorpsv. 8
138 33 älta


Abtot Mark och Anläggning AB
Örkroken 2
138 40 älta


Sören Forslund Entreprenad AB
Nyv. 36
138 34 ÄLTA


Rcg Entreprenad AB
Slätv. 16
138 34 ÄLTA

Pris för dränering i Älta

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Älta kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Älta rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Älta

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Älta. Nedan följer några fakta om den staden Älta där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Area: 331,75 hektar
Befolkning: 9989, år 2010

Här kan du läsa mer om området Älta om du vill veta mer om Älta än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Älta, fanns det 9 olika dräneringsföretag att välja mellan i Älta. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Älta som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Stockholm.

Husgrunder i Älta

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Älta. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Älta från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Älta.