Dränering i Hölö

Dränering i Hölö, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Hölö. Det finns 8 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Hölö. Du kanske bor i Hölö och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Hölö. För att få det bästa priset för dränering i Hölö ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Hölö

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Hölö som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Svahn, Andreas
Åkerby 20
153 92 Hölö


Åke Karlsson Schaktentreprenad
Lämbonäsv. 20
153 94 Hölö


Edströms Schakt & Planering i Hölö AB
Stjärnv. 1
153 71 HÖLÖ


Adike AB
Grävsta 23
153 94 Hölö


Fsm Entreprenad AB
Dalsv. 2
153 94 Hölö


Edeby Entreprenad AB
Edeby Allé 27
153 92 Hölö


Vivus AB
Smedsta Gård
153 92 Hölö


Niel Construction Innovation AB
Rafémo 3
153 92 Hölö

Pris för dränering i Hölö

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Hölö kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Hölö rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Hölö

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Hölö. Nedan följer några fakta om den staden Hölö där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Hölö är en tätort i Södertälje kommun och kyrkbyn i Hölö socken i Södermanland. Orten är belägen strax norr om Vagnhärad, söder om Södertälje. Den ramas in av Nyköpingsbanan i väster och E4 i öster.

Area: 133,21 hektar
Befolkning: 1 400, år 2010

Här kan du läsa mer om området Hölö om du vill veta mer om Hölö än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Hölö, fanns det 8 olika dräneringsföretag att välja mellan i Hölö. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Hölö som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Stockholm.

Husgrunder i Hölö

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Hölö. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Hölö från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Hölö.