Dränering i Järna

Dränering i Järna, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Järna. Det finns 16 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Järna. Du kanske bor i Järna och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Järna. För att få det bästa priset för dränering i Järna ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Järna

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Järna som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Brantab, AB
Hildas v. 12
153 38 Järna


Närmiljö Holm & Co, AB
Pimpelv. 1
153 35 JÄRNA


Metex I Stockholm AB
Snorp 1284
Järna


Courier Byggnads
Parkv. 3 B
153 32 Järna


Svevia AB
Tuna Industriv.
153 30 Järna


Schakt och Transport i Södertälje
Billsta 70
153 95 JÄRNA


R K Entreprenad
Lövhagenv. 15
153 95 JÄRNA


Ryhnells Schakt och Mark AB
Myrstugev. 22
153 38 Järna


Järnabostäder AB
Tuna Industriv. 4
153 30 Järna


Jn Schakt Och Allservice AB
Myrstugev. 6
153 38 Järna


Geonorr I Norrland AB
Ensta 24
153 95 JÄRNA


Roforsgruppen AB
Tuna Industriv. 35
153 30 Järna


Entreprenad Svarttorp AB
Svarttorp 12
153 95 JÄRNA


Torehill Fastighet & Entreprenad HB
Sunnemov. 9
153 32 Järna


Järna Mark Och Transport AB
Agdala 9
153 95 JÄRNA


Kolsjös Mark & Vägmaskiner
BRANDALSUND ÄNGSSTUGAN
153 91 JÄRNA

Pris för dränering i Järna

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Järna kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Järna rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Järna

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Järna. Nedan följer några fakta om den staden Järna där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Area: 393,19 hektar
Befolkning: 6 377, år 2010

Här kan du läsa mer om området Järna om du vill veta mer om Järna än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Järna, fanns det 16 olika dräneringsföretag att välja mellan i Järna. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Järna som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Stockholm.

Husgrunder i Järna

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Järna. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Järna från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Järna.