Dränering i Österhaninge

Dränering i Österhaninge, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Österhaninge. Det finns 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Österhaninge. Du kanske bor i Österhaninge och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Österhaninge. För att få det bästa priset för dränering i Österhaninge ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Österhaninge

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Österhaninge som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Jan Lernerud Transport
Dalarövägen 156
137 95 österhaninge


Mp Extended Alpin & Mark AB
Vallgatan 14
137 95 österhaninge


Svedén AB, Björn
Hässlingbyslingan 1
137 95 österhaninge


Fröab AB
Eriksdalstigen 11
137 95 österhaninge

Pris för dränering i Österhaninge

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Österhaninge kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Österhaninge rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Österhaninge

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Österhaninge. Nedan följer några fakta om den staden Österhaninge där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Österhaninge kyrkby ligger kring Österhaninge kyrka i Österhaninge socken på Södertörn. Bebyggelsen som bildar en småort, av SCB benämnd Österhaninge, är belägen inom Haninge kommun, i södra Storstockholm.

Area: 39 hektar
Befolkning: 131, år 2010

Här kan du läsa mer om området Österhaninge om du vill veta mer om Österhaninge än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Österhaninge, fanns det 4 olika dräneringsföretag att välja mellan i Österhaninge. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Österhaninge som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Stockholm.

Husgrunder i Österhaninge

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Österhaninge. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Österhaninge från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Österhaninge.