Dränering i Segeltorp

Dränering i Segeltorp, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Segeltorp. Det finns 9 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Segeltorp. Du kanske bor i Segeltorp och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Segeltorp. För att få det bästa priset för dränering i Segeltorp ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Segeltorp

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Segeltorp som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Y2 Anläggning AB
Källängsv. 10
141 71 SEGELTORP


Raixberg
Hjälmv. 7
141 74 Segeltorp


S. Norling Consulting
Gulmesv. 4
141 72 Segeltorp


Entreprenad AB Sten Löfberg
Lövdalsv. 34 A
141 73 SEGELTORP


L. Söders Markentreprenad Och Transport AB
Måsv. 15
141 72 Segeltorp


Janilco AB
Ekhagsv. 15
141 71 SEGELTORP


Markborg i Stockholm AB
Brantstigen 8
141 71 SEGELTORP


Karlsson Markplanering AB, Christer
Huldrestigen 1
141 73 SEGELTORP


Keddes Schakt & Entreprenad AB
Smista Allé 12
141 74 Segeltorp

Pris för dränering i Segeltorp

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Segeltorp kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Segeltorp rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Segeltorp

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Segeltorp. Nedan följer några fakta om den staden Segeltorp där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Segeltorp är en kommundel i Huddinge kommun, Stockholms län och en del av tätorten Stockholm. Det är också en postort med ungefär samma avgränsning. Segeltorp ligger i kommunens nordvästliga del på gränsen mot Stockholms kommun. Segeltorp består av sex delområden: Jakobslund, Smista, Juringe, Kråkvik, Kolartorp och Kungens kurva.

Area: 11,2 km2
Befolkning: 11 870, år 2011

Här kan du läsa mer om området Segeltorp om du vill veta mer om Segeltorp än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Segeltorp, fanns det 9 olika dräneringsföretag att välja mellan i Segeltorp. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Segeltorp som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Stockholm.

Husgrunder i Segeltorp

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Segeltorp. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Segeltorp från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Segeltorp.