Dränering i Skarpnäck

Dränering i Skarpnäck, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Skarpnäck. Det finns 1 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Skarpnäck. Du kanske bor i Skarpnäck och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Skarpnäck. För att få det bästa priset för dränering i Skarpnäck ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Skarpnäck

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Skarpnäck som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Ekram Bygg, Schakt & Transportekonomi
Lugna g. 28
128 38 Skarpnäck

Pris för dränering i Skarpnäck

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Skarpnäck kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Skarpnäck rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Skarpnäck

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Skarpnäck. Nedan följer några fakta om den staden Skarpnäck där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Skarpnäcks gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Flaten, Orhem, Sköndal, Gubbängen, Gamla Enskede, Enskededalen, Kärrtorp, Bagarmossen samt till Älta i Nacka kommun. Antalet invånare uppgår till cirka 11 000. Stadsdelen bildades 1963 av de tidigare stadsdelarna Pungpinan och Skarpnäck.

Area: 283 hektar
Befolkning: 11086, år 2010

Här kan du läsa mer om området Skarpnäck om du vill veta mer om Skarpnäck än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Skarpnäck, fanns det 1 olika dräneringsföretag att välja mellan i Skarpnäck. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Skarpnäck som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Stockholm.

Husgrunder i Skarpnäck

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Skarpnäck. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Skarpnäck från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Skarpnäck.