Dränering i Tyresö

Dränering i Tyresö, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Tyresö. Det finns 15 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Tyresö. Du kanske bor i Tyresö och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Tyresö. För att få det bästa priset för dränering i Tyresö ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Tyresö

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Tyresö som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Tyresö Grund Och Mark AB
Prästgårdsv. 8
135 60 TYRESÖ


Bil & Schakt Stockholm AB
Solbergastigen 3
135 67 Tyresö


Tyresö Gräv o. Schakt AB
Backsippev. 4
135 62 TYRESÖ


Beckers Entreprenad AB, Olle
Berghöjdsv. 6
135 67 Tyresö


Dag Brandt AB
Breviksv. 135
135 69 Tyresö


Tyresö Trädgård & Entreprenad AB
Siklöjev. 24
135 31 TYRESÖ


Hela Dränering och Fuktskadeservice Stockholm Sydöst AB
Orrnäsv. 1
135 68 TYRESÖ


Tyresö Bergsprängning AB
Thulev. 22
135 55 TYRESÖ


Tyresö-Brevik Mark&Bygg AB
Domherrev. 14
135 68 TYRESÖ


Jl Lastmaskiner AB
Lunkan Bygg O Anläggning
Strömfallsv. 15 B
135 49 Tyresö


Peab Drift & Underhåll i Stockholm AB
Mediav. 10
135 48 TYRESÖ


E.Ö. Svenska Borr, AB
Höglidsv. 30
135 50 Tyresö


Källgrens Entreprenad AB
Strömfallsv. 13 A
135 49 Tyresö


Gans & Sigerstad Bygg Och Mark Entreprenad AB
070 - 520 81 87

Pris för dränering i Tyresö

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Tyresö kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Tyresö rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Tyresö

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Tyresö. Nedan följer några fakta om den staden Tyresö där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Tyresö kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunens förvaltning är belägen i Tyresö centrum i kommundelen Bollmora. Kommunen är belägen på ön Södertörn i de nordöstra delarna av landskapet Södermanland med Östersjön och Stockholms skärgård i öster. En del av kommunen ingår i tätorten Stockholm och hela kommunen ingår i Storstockholm.

Area: 72,62 km2
Befolkning: 46 177, år 2015

Här kan du läsa mer om området Tyresö om du vill veta mer om Tyresö än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Tyresö, fanns det 15 olika dräneringsföretag att välja mellan i Tyresö. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Tyresö som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Stockholm.

Husgrunder i Tyresö

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Tyresö. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Tyresö från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Tyresö.