Dränering i Uttran

Dränering i Uttran, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Uttran. Det finns 9 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Uttran. Du kanske bor i Uttran och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Uttran. För att få det bästa priset för dränering i Uttran ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Uttran

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Uttran som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

SkyltAnders AB
Crusebjörns v. 5 A
147 63 UTTRAN


Mst, Mathias Schakt & Transport, AB
Alkärrsv. 16
147 63 UTTRAN


Pa04 AB
Sandstuguv. 1
147 60 Uttran


Strapats I Stockholm AB
Kyrkvärdsv. 30
147 62 Uttran


Uttrans Mark- o. Byggtjänst
Malmsjöv. 3
147 63 UTTRAN


Ks Rivpartner AB
Söderby Gårds v. 11
147 60 Uttran


Riddarstigen AB
Sandstuguv. 2 A
147 60 Uttran


Kastellholmens Mark Service
Norrbyvretsv. 24
147 63 UTTRAN


B. Axert Bygg & Inredning
Dalgången 12
147 63 UTTRAN

Pris för dränering i Uttran

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Uttran kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Uttran rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Uttran

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Uttran. Nedan följer några fakta om den staden Uttran där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Uttran är en del av tätorten Tumba i Botkyrka kommun belägen i Grödinge socken mot gränsen till Salems kommun, vid sjön Uttrans östra del, Utterkalven. Vid sjön Uttran anlades i början av 1900-talet två sanatorieanläggningar, Söderby sjukhus och Uttrans sjukhus.

Area:
Befolkning: , år

Här kan du läsa mer om området Uttran om du vill veta mer om Uttran än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Uttran, fanns det 9 olika dräneringsföretag att välja mellan i Uttran. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Uttran som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Stockholm.

Husgrunder i Uttran

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Uttran. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Uttran från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Uttran.