Dränering i Bälinge

Dränering i Bälinge, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Bälinge. Det finns 15 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Bälinge. Du kanske bor i Bälinge och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Bälinge. För att få det bästa priset för dränering i Bälinge ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Bälinge

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Bälinge som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Eklenius Mark & Bygg
G. Bångsnåret 1
743 87 BÄLINGE


EMB Uppsala AB
Bälinge-tuna 15
743 86 Bälinge


Tuna Däck & Smide
Bälinge-tuna 25
743 86 Bälinge


Gustavssons Maskiner
Jumkils-broby 62
743 86 Bälinge


Bälinge Invest AB
Bälinge-tuna 25
743 86 Bälinge


R W Larssons Schakt och Jordbruk
Kroksta 105
743 86 Bälinge


Östmans Entreprenad i Uppsala AB
Åkerby-söderby 312
743 86 Bälinge


Krf Entreprenad, AB
Tuna 33
743 86 Bälinge


J Pettersson Entreprenad AB
Jumkils-dalkarlsbo 29
743 86 Bälinge


Jn Gräv & Entreprenad
Isgrena 124
743 86 Bälinge


Lest, AB
Pinbo 5
743 82 Bälinge


Danielsson Entreprenad AB, Tommy
Jumkils-björnarbo 31
743 86 Bälinge


Wedab Schakt AB
Bälinge-tuna 33
743 86 Bälinge


Bolandsbolaget Uppsala AB
Grellsbo 210
743 86 Bälinge


Dalsängsgård AB
Rörby 22
743 82 Bälinge

Pris för dränering i Bälinge

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Bälinge kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Bälinge rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Bälinge

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Bälinge. Nedan följer några fakta om den staden Bälinge där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Bälinge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Bälinge socken, belägen omkring 15 kilometer norr om Uppsala. Ortnamnet kommer av Bæling, som från början kan vara ett bygdenamn.

Area: 140,03 hektar
Befolkning: 2437, år 2010

Här kan du läsa mer om området Bälinge om du vill veta mer om Bälinge än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Bälinge, fanns det 15 olika dräneringsföretag att välja mellan i Bälinge. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Bälinge som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Uppsala.

Husgrunder i Bälinge

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Bälinge. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Bälinge från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Bälinge.