Dränering i Knutby

Dränering i Knutby, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Knutby. Det finns 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Knutby. Du kanske bor i Knutby och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Knutby. För att få det bästa priset för dränering i Knutby ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Knutby

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Knutby som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Lindqvist Åkeri AB, Peter
Ignesta 34
740 12 KNUTBY


Roine Karlsson Schakt
Gränsta Björklund 439
740 12 KNUTBY


Tre T Mark AB
Sotter 132
740 12 KNUTBY


Rune Almöf och Inga-Lill Johansson
Bofinkens v. 16
740 12 KNUTBY


Mats Carlsson Entreprenad, AB
Tarv 44
740 12 KNUTBY


Malmlöv, Henrik Jan Åke
Knutby-ösby 40
740 12 KNUTBY


Gränstaholm AB
Gränsta 207
740 12 KNUTBY

Pris för dränering i Knutby

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Knutby kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Knutby rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Knutby

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Knutby. Nedan följer några fakta om den staden Knutby där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Knutby är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Knutby socken. Knutby ligger omkring fyra mil öster om Uppsala. Mellan 1842 och 1917 var Knutby tingsställe för Närdinghundra härad.

Area: 54,87 hektar
Befolkning: 564, år 2010

Här kan du läsa mer om området Knutby om du vill veta mer om Knutby än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Knutby, fanns det 7 olika dräneringsföretag att välja mellan i Knutby. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Knutby som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Uppsala.

Husgrunder i Knutby

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Knutby. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Knutby från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Knutby.