Dränering i Örsundsbro

Dränering i Örsundsbro, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Örsundsbro. Det finns 14 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Örsundsbro. Du kanske bor i Örsundsbro och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Örsundsbro. För att få det bästa priset för dränering i Örsundsbro ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Örsundsbro

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Örsundsbro som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Örsundsbro Compaktschakt AB
Granv. 5
749 60 ÖRSUNDSBRO


Magnus Johansson Entreprenad
Biskopskulla Håmsta 2
749 63 örsundsbro


Schaktbolaget i Örsundsbro AB
Industriv. 17
749 60 ÖRSUNDSBRO


R-Schakt Entreprenad AB
Giresta Länsmansbärby 1
749 62 ÖRSUNDSBRO


Tranberg Entreprenad AB
Stationsv. 3
749 60 ÖRSUNDSBRO


Zschakt I Enköping AB
Hjälsta 4
749 62 ÖRSUNDSBRO


Örsundsbro Markservice
Kastanjev. 3
749 61 örsundsbro


Björnome Markanläggning
Gryta Björnome 9
749 63 örsundsbro


R-Schakt
Giresta Länsmansbärby 3
749 62 ÖRSUNDSBRO


Varsta Service AB
Fröslunda Varsta 7
749 62 ÖRSUNDSBRO


Villsberga Entreprenad
Biskopskulla Villsberga 1
749 63 örsundsbro


Hägglund, Lars Evert
Hjälsta-ör 1
749 62 ÖRSUNDSBRO


North Star Stable
Gammelekev. 12
749 61 örsundsbro


Göran Pettersson Entreprenad AB
Torsv. 16
749 60 ÖRSUNDSBRO

Pris för dränering i Örsundsbro

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Örsundsbro kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Örsundsbro rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Örsundsbro

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Örsundsbro. Nedan följer några fakta om den staden Örsundsbro där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Örsundsbro är en tätort i Enköpings kommun i Uppland, vid riksväg 55 cirka 20 km nordost om Enköping. Orten delas av Örsundaån i en sydlig och en nordlig del. I ån går gränsen mellan Gryta och Fröslunda socknar, tillika gränsen mellan gamla Hagunda och Lagunda härader och före detta landskommuner.

Area: 164,68 hektar
Befolkning: 1813, år 2010

Här kan du läsa mer om området Örsundsbro om du vill veta mer om Örsundsbro än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Örsundsbro, fanns det 14 olika dräneringsföretag att välja mellan i Örsundsbro. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Örsundsbro som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Uppsala.

Husgrunder i Örsundsbro

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Örsundsbro. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Örsundsbro från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Örsundsbro.