Dränering i Storvreta

Dränering i Storvreta, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Storvreta. Det finns 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Storvreta. Du kanske bor i Storvreta och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Storvreta. För att få det bästa priset för dränering i Storvreta ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Storvreta

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Storvreta som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Kso Tech KB
Stubbåkersv. 12
743 34 STORVRETA


Np:s Schakt AB
Edshammar 17
743 91 Storvreta


Kalmarsand Maskin AB
Ärentuna 184
743 91 Storvreta


Edberg, Erik
Fjuckby 226
743 91 Storvreta


H.K. Olssons Gräv & Schakt AB
Ärentuna 184
743 91 Storvreta


Melog
Ärentuna Lundvreten 130
743 91 Storvreta


Jv Last & Maskinservice AB
Åskmolnsv. 16
743 35 Storvreta

Pris för dränering i Storvreta

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Storvreta kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Storvreta rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Storvreta

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Storvreta. Nedan följer några fakta om den staden Storvreta där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Storvreta är en tätort i Uppsala kommun, 15 kilometer norr om Uppsala. Den är ett stationssamhälle vid Ostkustbanan och en förort till Uppsala. Orten ligger i Ärentuna socken. Storvreta är idag Uppsala kommuns tredje största tätort efter Uppsala och Sävja.

Area: 303,88 hektar
Befolkning: 6347, år 2010

Här kan du läsa mer om området Storvreta om du vill veta mer om Storvreta än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Storvreta, fanns det 7 olika dräneringsföretag att välja mellan i Storvreta. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Storvreta som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Uppsala.

Husgrunder i Storvreta

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Storvreta. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Storvreta från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Storvreta.