Dränering i Tierp

Dränering i Tierp, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Tierp. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Tierp. Du kanske bor i Tierp och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Tierp. För att få det bästa priset för dränering i Tierp ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Tierp

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Tierp som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Mattsson Grävmaskiner AB, Ove
Västerensta 141
815 91 Tierp


BMM AB
Bäggebyg. 11 C
815 37 Tierp


Wallin Gräv & Schakt AB, Hans
Tället 205
815 91 Tierp


Mr Entreprenad
Strömsbergsv. 51
815 45 TIERP


Hillebola Bygg AB
Vallby 224
815 92 TIERP

Pris för dränering i Tierp

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Tierp kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Tierp rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Tierp

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Tierp. Nedan följer några fakta om den staden Tierp där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Area: 411 hektar
Befolkning: 5587, år 2010

Här kan du läsa mer om området Tierp om du vill veta mer om Tierp än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Tierp, fanns det 5 olika dräneringsföretag att välja mellan i Tierp. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Tierp som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Uppsala.

Husgrunder i Tierp

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Tierp. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Tierp från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Tierp.