Dränering i Vattholma

Dränering i Vattholma, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Vattholma. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Vattholma. Du kanske bor i Vattholma och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Vattholma. För att få det bästa priset för dränering i Vattholma ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Vattholma

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Vattholma som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Acutera AB
Lena-ekeby 60
743 92 VATTHOLMA


Vattholma Vägförening
Bruksgårdarna 24
743 50 VATTHOLMA


Östra Aros Entreprenad AB
Gruvfogdev. 34
743 50 VATTHOLMA

Pris för dränering i Vattholma

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Vattholma kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Vattholma rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Vattholma

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Vattholma. Nedan följer några fakta om den staden Vattholma där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Vattholma är en tätort i Uppsala kommun, belägen omkring två mil norr om Uppsala stad och en halvmil norr om Storvreta. Vattholma, som ligger i Lena socken var till 1971 centralort i Vattholma storkommun.

Area: 116,09 hektar
Befolkning: 1427, år 2010

Här kan du läsa mer om området Vattholma om du vill veta mer om Vattholma än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Vattholma, fanns det 3 olika dräneringsföretag att välja mellan i Vattholma. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Vattholma som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Uppsala.

Husgrunder i Vattholma

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Vattholma. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Vattholma från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Vattholma.