Dränering i Bastuträsk

Dränering i Bastuträsk, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Bastuträsk. Det finns 3 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Bastuträsk. Du kanske bor i Bastuträsk och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Bastuträsk. För att få det bästa priset för dränering i Bastuträsk ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Bastuträsk

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Bastuträsk som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Lundhs Åkeri AB, Peter
Kyrkog. 9
930 61 BASTUTRÄSK


Puttes Traktor
Kyrkog. 9
930 61 BASTUTRÄSK


Terminalen I Bastuträsk AB
Vindelv. 30
930 61 BASTUTRÄSK

Pris för dränering i Bastuträsk

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Bastuträsk kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Bastuträsk rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Bastuträsk

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Bastuträsk. Nedan följer några fakta om den staden Bastuträsk där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Bastuträsk är en tätort i Norsjö kommun, belägen cirka 50 kilometer väster om Skellefteå. I Bastuträsk ansluter järnvägen Bastuträsk–Skellefteå-Skelleftehamn till stambanan genom övre Norrland.

Area: 109,33 hektar
Befolkning: 392, år 2010

Här kan du läsa mer om området Bastuträsk om du vill veta mer om Bastuträsk än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Bastuträsk, fanns det 3 olika dräneringsföretag att välja mellan i Bastuträsk. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Bastuträsk som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Västerbotten.

Husgrunder i Bastuträsk

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Bastuträsk. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Bastuträsk från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Bastuträsk.