Dränering i Holmsund

Dränering i Holmsund, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Holmsund. Det finns 6 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Holmsund. Du kanske bor i Holmsund och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Holmsund. För att få det bästa priset för dränering i Holmsund ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Holmsund

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Holmsund som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Tommys traktortjänst
Stenhuggareg. 17
913 35 HOLMSUND


Bröderna Jonssons Åkeri i Holmsund AB
Stenhuggaregatan 8
913 35 HOLMSUND


Jvl Entreprenad, AB
Djupviksg. 10
913 31 HOLMSUND


Bjurbäcks Maskintjänst AB
Lövöudden 109
913 33 HOLMSUND


Tegmans Traktor AB
Djupsundsudden 57
913 33 HOLMSUND


Tegströms Gräv Entreprenad
Skyttev. 6
913 34 Holmsund

Pris för dränering i Holmsund

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Holmsund kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Holmsund rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Holmsund

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Holmsund. Nedan följer några fakta om den staden Holmsund där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Holmsund är en tätort i Umeå kommun vid Umeälvens mynning. Längst ute på Hillskär i Holmsund står tre vindkraftverk, varav ett är ett av Sveriges största vindkraftverk.

Area: 548,23 hektar
Befolkning: 5489, år 2010

Här kan du läsa mer om området Holmsund om du vill veta mer om Holmsund än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Holmsund, fanns det 6 olika dräneringsföretag att välja mellan i Holmsund. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Holmsund som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Västerbotten.

Husgrunder i Holmsund

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Holmsund. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Holmsund från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Holmsund.