Dränering i Jörn

Dränering i Jörn, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Jörn. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Jörn. Du kanske bor i Jörn och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Jörn. För att få det bästa priset för dränering i Jörn ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Jörn

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Jörn som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Ikaros Entreprenad AB
Hornsträsk 103
936 94 Jörn


Stenbergs Anläggning AB
Missenträsk 160
936 95 JÖRN


Styrud Arctic AB
Storg. 61
936 51 JÖRN


Larssons Grävmaskinsfirma AB
Vattug. 4
936 51 JÖRN


Skellefteå Kommun
Strandv. 2
936 51 JÖRN

Pris för dränering i Jörn

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Jörn kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Jörn rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Jörn

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Jörn. Nedan följer några fakta om den staden Jörn där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Jörn (sydsamiska Jyörra, finska Jyränjärvi) är en tätort i Skellefteå kommun, belägen 65 km nordväst om Skellefteå. Orten ligger i Jörns socken. En av de äldsta boplatserna i Norrland är Garaselet (cirka 8 000 år gammal), som ligger utanför Jörn.

Area: 202,68 hektar
Befolkning: 797, år 2010

Här kan du läsa mer om området Jörn om du vill veta mer om Jörn än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Jörn, fanns det 5 olika dräneringsföretag att välja mellan i Jörn. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Jörn som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Västerbotten.

Husgrunder i Jörn

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Jörn. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Jörn från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Jörn.