Dränering i Sävar

Dränering i Sävar, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Sävar. Det finns 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Sävar. Du kanske bor i Sävar och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Sävar. För att få det bästa priset för dränering i Sävar ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Sävar

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Sävar som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Matjo Taxi AB
Älvängsv. 14
918 32 Sävar


R.J. Gräv O Bygg
Ostnäs 524
918 32 Sävar


Forsmark, Sten Tage Birger
Strandv. 8
918 31 SÄVAR


Isakssons Maskin Och Tjänst
Skonertv. 5
918 32 Sävar

Pris för dränering i Sävar

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Sävar kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Sävar rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Sävar

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Sävar. Nedan följer några fakta om den staden Sävar där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Area: 244,52 hektar
Befolkning: 2670, år 2010

Här kan du läsa mer om området Sävar om du vill veta mer om Sävar än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Sävar, fanns det 4 olika dräneringsföretag att välja mellan i Sävar. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Sävar som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Västerbotten.

Husgrunder i Sävar

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Sävar. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Sävar från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Sävar.