Dränering i Bergeforsen

Dränering i Bergeforsen, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Bergeforsen. Det finns 2 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Bergeforsen. Du kanske bor i Bergeforsen och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Bergeforsen. För att få det bästa priset för dränering i Bergeforsen ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Bergeforsen

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Bergeforsen som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Öberg, Per Erik
N. Lundvallsv. 8
861 92 Bergeforsen


MMT Mark & Murteknik AB
Industrig. 5
861 38 Bergeforsen

Pris för dränering i Bergeforsen

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Bergeforsen kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Bergeforsen rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Bergeforsen

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Bergeforsen. Nedan följer några fakta om den staden Bergeforsen där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen alldelles norr om Timrå. Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959 som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Area: 198,26 hektar
Befolkning: 1563, år 2010

Här kan du läsa mer om området Bergeforsen om du vill veta mer om Bergeforsen än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Bergeforsen, fanns det 2 olika dräneringsföretag att välja mellan i Bergeforsen. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Bergeforsen som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Västernorrland.

Husgrunder i Bergeforsen

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Bergeforsen. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Bergeforsen från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Bergeforsen.