Dränering i Liden

Dränering i Liden, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Liden. Det finns 6 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Liden. Du kanske bor i Liden och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Liden. För att få det bästa priset för dränering i Liden ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Liden

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Liden som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Taxi I Holm AB
Anundgård 148
860 41 LIDEN


Nordin, Hans-Erik
S. Östbyn 229
860 41 LIDEN


XJ Entreprenad AB
Sunnås 123
860 41 LIDEN


Bgt Liden, AB
Byåkersv. 22
860 41 LIDEN


Norrlindsjö Gods & Personbefordran AB
Anundgård 205
860 41 LIDEN


Norlings Mark & Trä
Anundgård 205
860 41 LIDEN

Pris för dränering i Liden

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Liden kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Liden rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Liden

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Liden. Nedan följer några fakta om den staden Liden där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Liden är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Lidens socken belägen cirka 45 kilometer nordväst om Sundsvall, vid Indalsälven.

Area: 64,78 hektar
Befolkning: 254, år 2010

Här kan du läsa mer om området Liden om du vill veta mer om Liden än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Liden, fanns det 6 olika dräneringsföretag att välja mellan i Liden. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Liden som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Västernorrland.

Husgrunder i Liden

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Liden. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Liden från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Liden.