Dränering i Skorped

Dränering i Skorped, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Skorped. Det finns 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Skorped. Du kanske bor i Skorped och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Skorped. För att få det bästa priset för dränering i Skorped ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Skorped

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Skorped som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Bengt Eriksson Transport & Maskin AB
Önskan 140
895 97 Skorped


KMU Kalles Maskinuthyrning AB
Skorpedsv. 45
895 97 Skorped


Skorpeds Rörservice
Önskan 117
895 97 Skorped


Mobergs Maskintjänst AB, Jan
Önskan 139
895 97 Skorped

Pris för dränering i Skorped

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Skorped kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Skorped rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Skorped

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Skorped. Nedan följer några fakta om den staden Skorped där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Skorped är en småort i Skorpeds socken i Örnsköldsviks kommun. Skorped passeras av Stambanan genom övre Norrland och 1889 tillkom stationen, benämnd Skorped i denna by som då kallades Storsvedjan.

Area: 33 hektar
Befolkning: 168, år 2010

Här kan du läsa mer om området Skorped om du vill veta mer om Skorped än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Skorped, fanns det 4 olika dräneringsföretag att välja mellan i Skorped. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Skorped som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Västernorrland.

Husgrunder i Skorped

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Skorped. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Skorped från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Skorped.