Dränering i Timrå

Dränering i Timrå, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Timrå. Det finns 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Timrå. Du kanske bor i Timrå och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Timrå. För att få det bästa priset för dränering i Timrå ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Timrå

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Timrå som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Bengts Mark Laggaberg
Gudmundsbyv. 27
861 91 TIMRÅ


Norrlands Entreprenad & Allservice, AB
Terminalv. 13
861 36 Timrå


Kultur och Teknik
Plåtslagarv. 17
861 36 Timrå


Tunbyns Grävkonsult AB
Terminalv. 30
861 36 Timrå

Pris för dränering i Timrå

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Timrå kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Timrå rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Timrå

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Timrå. Nedan följer några fakta om den staden Timrå där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Area: 1 202,53 hektar
Befolkning: 10443, år 2010

Här kan du läsa mer om området Timrå om du vill veta mer om Timrå än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Timrå, fanns det 4 olika dräneringsföretag att välja mellan i Timrå. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Timrå som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Västernorrland.

Husgrunder i Timrå

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Timrå. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Timrå från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Timrå.