Dränering i Kolbäck

Dränering i Kolbäck, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Kolbäck. Det finns 8 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Kolbäck. Du kanske bor i Kolbäck och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Kolbäck. För att få det bästa priset för dränering i Kolbäck ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Kolbäck

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Kolbäck som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Falks Mark & Asfalt AB
Bergsg. 6
734 28 KOLBÄCK


Grävettan Entreprenad AB
Vikingag. 14
734 51 KOLBÄCK


Styrmansgården Entreprenad i Kolbäck AB
Årby
734 93 KOLBÄCK


Strandberg Gräv AB, B
Säby 3
734 93 KOLBÄCK


Per Erik Nilsson
Köpingsv. 28
734 51 KOLBÄCK


Last & Transport Kaj Thomsen AB
Oxelby 14
734 93 KOLBÄCK


Cygnus Entreprenad & Consult AB
Olvsta 13
734 93 KOLBÄCK


Aros Berg AB
V. Åvägen 3
734 51 KOLBÄCK

Pris för dränering i Kolbäck

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Kolbäck kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Kolbäck rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Kolbäck

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Kolbäck. Nedan följer några fakta om den staden Kolbäck där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Kolbäck i sydöstra Västmanland är en tätort i Hallstahammars kommun. I Kolbäck finns metall- och verkstadsindustri. Kolbäcksån flyter genom samhället. Namnet Kolbäck betecknade ursprungligen en närliggande bäck, vars vatten ansågs vara svart som kol.

Area: 221,80 hektar
Befolkning: 1951, år 2010

Här kan du läsa mer om området Kolbäck om du vill veta mer om Kolbäck än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Kolbäck, fanns det 8 olika dräneringsföretag att välja mellan i Kolbäck. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Kolbäck som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Västmanland.

Husgrunder i Kolbäck

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Kolbäck. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Kolbäck från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Kolbäck.