Dränering i Kungsör

Dränering i Kungsör, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Kungsör. Det finns 10 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Kungsör. Du kanske bor i Kungsör och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Kungsör. För att få det bästa priset för dränering i Kungsör ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Kungsör

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Kungsör som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Bröderna Hjalmarsson
Ängsberg 121
736 91 KUNGSÖR


Trollskes maskin AB
Varvsg. 1
736 33 KUNGSÖR


Perras Entreprenad AB
Knutsta Ekhagen
736 91 KUNGSÖR


Hållsta Masknstation AB
Broby Storgård
736 92 Kungsör


Hr Transport&Entreprenad AB
Bygränd 1 A
736 36 Kungsör


Kungsgården Lantbruk AB
N. Kungsladugården 114
736 93 KUNGSÖR


Lars Kohlström
Forsuma 131 A
736 92 Kungsör


Infraroad AB
Kungsörs Kommunteknik AB
Drottningg. 34
736 31 KUNGSÖR


Roland Wirenborgs Grävmaskiner
Granhammar 143
736 91 KUNGSÖR

Pris för dränering i Kungsör

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Kungsör kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Kungsör rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Kungsör

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Kungsör. Nedan följer några fakta om den staden Kungsör där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Area: 4,71 km2
Befolkning: 5452, år 2010

Här kan du läsa mer om området Kungsör om du vill veta mer om Kungsör än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Kungsör, fanns det 10 olika dräneringsföretag att välja mellan i Kungsör. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Kungsör som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Västmanland.

Husgrunder i Kungsör

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Kungsör. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Kungsör från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Kungsör.