Dränering i Askim

Dränering i Askim, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Askim. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Askim. Du kanske bor i Askim och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Askim. För att få det bästa priset för dränering i Askim ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Askim

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Askim som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Björns Bilservice I Göteborg
V. Stationsv. 2
436 44 Askim


Suono Technology AB
Pilegården 2 A
436 35 Askim


Martinsson AB, Robin
St. Åvägen 21
436 34 ASKIM


AG Entreprenad AB
Datav. 45
436 32 ASKIM


Forsbäcks Bygg & Trädgård
Pilegården 7 C
436 35 Askim

Pris för dränering i Askim

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Askim kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Askim rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Askim

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Askim. Nedan följer några fakta om den staden Askim där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Area: 36,4 km2
Befolkning: 23 375, år 2010

Här kan du läsa mer om området Askim om du vill veta mer om Askim än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Askim, fanns det 5 olika dräneringsföretag att välja mellan i Askim. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Askim som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Västra Götaland.

Husgrunder i Askim

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Askim. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Askim från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Askim.