Dränering i Borås

Dränering i Borås, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Borås. Det finns 4 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Borås. Du kanske bor i Borås och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Borås. För att få det bästa priset för dränering i Borås ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Borås

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Borås som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

A. Hansén Bygg O Kakel
Runebergsg. 18
504 57 BORÅS


Farmartjänst Borås
Rosendalsg. 22
504 52 Borås


Viking Bärgningstjänst i Borås - B & E i Borås AB
Kråkereds Sjöv. 19
504 95 BORÅS


Ducimus Blasting AB
Norrby Långg. 18
504 35 BORÅS

Pris för dränering i Borås

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Borås kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Borås rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Borås

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Borås. Nedan följer några fakta om den staden Borås där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Borås är en tätort i Västergötland och centralort i Borås kommun, Västra Götalands län. Borås är Sveriges 14:e största tätort med 66 273 (2010) av kommunens 108 741 invånare (2015). En staty av stadens grundare, Gustav II Adolf, står på Stora Torget. Staden är centrum i Sjuhäradsbygden.

Area: 3 139,65 hektar
Befolkning: 66273, år 2010

Här kan du läsa mer om området Borås om du vill veta mer om Borås än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Borås, fanns det 4 olika dräneringsföretag att välja mellan i Borås. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Borås som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Västra Götaland.

Husgrunder i Borås

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Borås. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Borås från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Borås.