Dränering i Hålta

Dränering i Hålta, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Hålta. Det finns 7 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Hålta. Du kanske bor i Hålta och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Hålta. För att få det bästa priset för dränering i Hålta ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Hålta

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Hålta som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Hålta Maskin AB
Över-restad 120
442 95 HÅLTA


Hålta Maskin AB
Över-restad 120
442 95 HÅLTA


Anders Larsson
Vävra 440
442 95 HÅLTA


LC Värmegrund AB
Veneröd 580
442 95 HÅLTA


Resta Fårgård AB
Ytter-restad 740
442 95 HÅLTA


Hålta Allservice AB
Vävra 640
442 95 HÅLTA


Lernbring, Lars
Vävra 470
442 95 HÅLTA

Pris för dränering i Hålta

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Hålta kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Hålta rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Hålta

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Hålta. Nedan följer några fakta om den staden Hålta där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Hålta socken i Bohuslän ingick i Inlands Nordre härad, ingår sedan 1971 i Kungälvs kommun och motsvarar från 2016 Hålta distrikt. Småorterna Lökeberg, Risby och Västra Risby, Vävra samt sockenkyrkan Hålta kyrka ligger i socknen.

Area: 29 km2
Befolkning: 983, år 2000

Här kan du läsa mer om området Hålta om du vill veta mer om Hålta än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Hålta, fanns det 7 olika dräneringsföretag att välja mellan i Hålta. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Hålta som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Västra Götaland.

Husgrunder i Hålta

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Hålta. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Hålta från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Hålta.