Dränering i Upphärad

Dränering i Upphärad, hitta kompetenta och professionella företag som du kan anlita för dränering och andra dräneringstjänster i Upphärad. Det finns 5 olika företag som kan hjälpa dig med dränering i Upphärad. Du kanske bor i Upphärad och behöver hjälp med dränering av grunden eller någon annan typ av dränering.I så fall rekommenderar vi att du kontaktar något av de företag som anges nedan och som specialiserar sig på dräneringstjänster i Upphärad. För att få det bästa priset för dränering i Upphärad ska du få offerter från ett antal entreprenörer för att få det dräneringsarbete du vill ha utfört.

Hjälp med dränering i Upphärad

Här finns en förteckning över alla dräneringsföretag i Upphärad som du kan anlita för olika typer av dräneringsarbeten.

Bröderna Broo Entreprenad AB
Hylteholmen 1
461 99 Upphärad


Trollhättans Schakt AB
Snartorp Toregård
461 99 Upphärad


Mattsson, Roy
Finneviken Brännemossen 2
461 79 Upphärad


Torpets Allehanda
L. Björndalen 3
461 99 Upphärad


Nordiska Specialtransporter AB
Artorp Stommen
461 99 Upphärad

Pris för dränering i Upphärad

Kostnaderna och pris för att få hjälp med dränering i Upphärad kan variera avsevärt beroende på t.ex. vilken typ av husgrund som ska dräneras och markförhållandena i närheten. För att få prisuppgifter och uppskattningar från flera avloppsentreprenörer i Upphärad rekommenderar vi att du kontaktar minst tre.

 

Dräneringsfakta och information om orten Upphärad

Det finns minst ett företag som sysslar med dränering i Upphärad. Nedan följer några fakta om den staden Upphärad där dessa dräneringsföretag är belägna.

Beskrivning: Upphärad är en tätort i södra delen av Trollhättans kommun och kyrkbyn i Upphärads socken. Upphärad ligger 18 km söder om Trollhättan, och är uppbyggd kring en numera nedlagd järnvägsstation på Bergslagsbanan.

Area: 59,12 hektar
Befolkning: 588, år 2010

Här kan du läsa mer om området Upphärad om du vill veta mer om Upphärad än information om avlopp.

När man söker hjälp med olika typer av dräneringsarbeten, t.ex. dränering av grunden på en fastighet i Upphärad, fanns det 5 olika dräneringsföretag att välja mellan i Upphärad. Om du inte kan hitta ett dräneringsföretag i Upphärad som du vill anlita kan du leta efter ytterligare företag som dränerar i andra städer i Västra Götaland.

Husgrunder i Upphärad

Flera av företagen ovan arbetar också med hus, byggnader och infrastruktur i Upphärad. Flera kan hantera alla aspekter av ditt projekt i Upphärad från början till slut. Dom utför ofta markarbeten, bergsprängningar, schaktning, finplanering för husgrunder, vattenförsörjning, vägbyggen och simbassänger förutom en mängd andra uppgifter inom markarbeten och bergsprängningar i Upphärad.